Na een periode van stress ben ik van de ene op de andere dag oud geworden.

Ik heb een wijziging aangebracht, en mijn collega’s herkenden me niet meer.

Ik zal hieronder een verhaal uit mijn leven schrijven, ik wil uitdrukking geven aan de verandering die mijn leven heeft herwonnen. zodat wat ik hieronder zal schrijven een grote hulp zal zijn voor al diegenen die zich in een situatie bevinden waarin ze hun geest en hun eigen persoon hebben verloren. Ik wil het advies geven dat ik eerder had willen horen.

Ik heb ouderdom nooit als negatief gezien. Ik voelde niet dat ouder worden iets was dat me zou beperken in bepaalde gewoonten en mijn eigen levensstijl zou veranderen.

Ik ben altijd een levendig persoon geweest en mijn levensstijl is hetzelfde gebleven als toen ik 20 jaar oud was. Maar na verloop van tijd merkte ik dat de mensen om me heen er niet meer hetzelfde uitzagen, ik kreeg niet dezelfde aandacht, want een bejaarde zou niet lastig gevallen moeten worden.

Ik had het gevoel dat iedereen om me heen was en dat ik niet langer de eerste keus was om problemen op het werk op te lossen of uit te gaan met mijn gezin.

Ik begon het gebrek aan aandacht en vertrouwen te voelen dat de mensen om me heen me gaven. Ik begon in die donkere toestand te komen waar ik het over had, alsof ik mijn kracht niet meer vertrouwde en zelfs als ik elke dag dezelfde dingen deed, afr nu voelden ze anders.

Zonder het te beseffen was ik weer een zorgzaam persoon en werd door Majire professionele verf iedereen om advies geroepen en bewonderd waar ze ook gingen. En met deze terugkeer begon ik er het beste van te maken en geen seconde kansen te missen.

Ik besloot te beginnen met een grote verandering, om mijn haarkleur terug te krijgen. Dus begon ik te onderzoeken, en ik ga niet te veel stilstaan bij het uitleggen van onnatuurlijke en schadelijke “genezen” en interventies. Ik ben hier niet om mensen te beoordelen die dit pad kiezen, maar ik wilde iets vinden dat ik kon vertrouwen en waarvan ik wist dat het me alleen maar beter zou maken.

Ik probeerde allerlei methoden, allerlei medicijnen, wasproducten, maar de enige resultaten waren de verergering en vele andere negatieve effecten op mijn haar. Ik hield het niet meer uit, ik had het gevoel dat ik geen serieuze discussie meer kon voeren, omdat ik niet meer professionaliteit stimuleerde.

Ik kwam het merk Sereni Capelli tegen, www.serenicapelli.ro, waar ik niet eens aan zou twijfelen als het me niet had gered. Ik ben blij dat ik niet heb opgegeven en deze producten heb gevonden.

Natuurlijk heb ik de situatie zorgvuldig benaderd, omdat ik nu bang was de situatie nog erger te maken. Deze producten trokken mijn aandacht omdat ik overal een weelderige hoeveelheid informatie vond, vergeleken met andere producten en interventies, geverfde haarlokken fotos waar ik het niet over zal hebben omdat ik hier niet ben om te oordelen.

Omdat ik zo’n groot bedrijf ben, Dacian pharma celregeneratie met overal advertenties en zoveel informatie en duizenden positieve recensies, heb ik mezelf er natuurlijk van overtuigd om ze te proberen. In vergelijking met andere producten waarvan je niet eens weet of het voor wella koleston perfect 600 haar of benen is 🙂 Ik wil andere bedrijven niet direct beoordelen, maar ik weet dat ik mijn lezers wil helpen, omdat ik in dezelfde situatie zat.

Ik ben de producten gaan gebruiken. De eerste 2 weken waren zoals ze waren, daarna merkte ik direct na de eerste 2 weken van dagelijks gebruik van Sereni Capelli producten de grootste verandering.

Ik heb zelfs vandaag nog geen wit of grijs haar gekregen.

Ik heb haar uit de reclames die ik tot nu toe heb gezien.

Naast het oplossen van dit probleem merkte ik veel andere voordelen op, zoals: permanente oplossing voor het probleem met roos of dermatitis.

Ik heb me nooit zorgen gemaakt over het hebben van roos in mijn haar of mij.

Na 4 weken dagelijks gebruik van de producten, verbeterde ik mijn sociale en gezinsstatus, en mijn professionele, maar vooral, ik begon weer te waarderen wat ik in de spiegel zie. Mensen om me heen merkten de verandering, dedeman roterende borstel en het was echt een onderwerp van discussie, en we hebben veel connecties gemaakt door deze situatie te vertellen. Ook was mijn doel in dit artikel hetzelfde, om een relatie te leggen tussen mijn verhaal en de lezer. Ik wilde een steun zijn voor degenen die zich alleen voelen in deze situatie, omdat ik me ook zo voelde. Niemand verdient het om zich zo te voelen en we moeten niet toegeven aan ongemakkelijke situaties 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *