Ik verloor alles, nu heb ik mijn jeugd terug.

Na 14 jaar in dezelfde functie kreeg ik een promotie voor een onbeduidende reden.

Via dit artikel wil ik een boodschap doorgeven die ik enige tijd geleden graag had willen horen. Ik wil alle mensen aanraken die zich in dit probleem en deze toestand bevinden, verschil misdaad en misdrijf zoals degene die ik hieronder zal vertellen.

Hoewel ik ouder werd, bevond ik me niet in een donkere of complexe toestand. Ik heb nog nooit zoveel waarde gehecht aan hoeveel het leven wordt beïnvloed door ernstige androgene alopecia fysieke verschijning.

Ik maakte deel uit van het kamp Veroudering is een natuurverschijnsel, het is iets moois, maar alles veranderde nadat ik merkte dat de mensen om me heen zich anders gedroegen en zelfs mijn gezinsleven beïnvloedde. Ik heb zelfs gemerkt dat mijn kleinkinderen weinig aandacht meer aan me besteden, voorkomen is beter dan genezen ze zijn niet zo opgewonden als ze me zien. Alsof ik al op familiereünies of onder collega’s was, uitslag f1 monza was ik alleen maar rekwisieten op de achtergrond van een toneelstuk. Ik had het gevoel dat iedereen om me heen was en dat ik niet langer de eerste keus was om problemen op het werk op te lossen of uit te gaan met mijn gezin.

Ik begon het gebrek aan aandacht en vertrouwen te voelen dat de mensen om me heen me gaven. Ik begon in die donkere toestand te komen waar ik het over had, için alsof ik mijn kracht niet meer vertrouwde en zelfs als ik elke dag dezelfde dingen deed, nu voelden ze anders.

Dit alles totdat ik besloot het kamp van het plezier van de ouderdom te verlaten. Het is me eindelijk gelukt om de mensen om me heen hetzelfde vertrouwen te geven als in mijn jeugd, en dezelfde liefde en aandacht terug te krijgen. Zelfs mijn gezinssituatie verbeterde nadat ik mijn leven had veranderd. Ik werd zelfs de eerste keus op alle gebieden voor de mensen om me heen, omdat ze beseften dat ik nog steeds dezelfde persoon ben, betrouwbaar.

Waarschijnlijk een factor waarom ze het zo slecht doen. Ik heb een beroep gedaan op de meest vertrouwde mensen, op wie je kunt rekenen om je altijd de waarheid te vertellen. Ik vroeg mijn kleinkinderen waarom ze me omzeilden, waarom ze niet meer zo enthousiast over me waren. Aanvankelijk wilde ik het antwoord niet accepteren, vitamine b hond dosering maar nadat ik het verschillende keren in mijn gedachten had gelezen, realiseerde ik me dat ze gelijk hadden, uiteindelijk koos ik ervoor om me tot hen te wenden 🙂

Ze vertelden me op een schijnbaar aanstootgevende toon: ‘Je wordt oud! Je hebt wit haar!” Wit haar is inderdaad een van de eerste tekenen van ouderdom.

Ik hoorde ook dat haar de “spiegel” van de mens is, dus op dat moment realiseerde ik me wat ik moest doen. Ik moet iets aan mijn haar veranderen.

Ik besloot te beginnen met een grote verandering, om mijn haarkleur terug te krijgen. Dus begon ik te onderzoeken, en ik ga niet te veel stilstaan bij het uitleggen van onnatuurlijke en schadelijke “genezen” en interventies. Ik ben hier niet om mensen te beoordelen die dit pad kiezen, maar ik wilde iets vinden dat ik kon vertrouwen en waarvan ik wist dat het me alleen maar beter zou maken.

Ik stopte bij een aantal producten van Sereni Capelli www.serenicapelli.ro en zoals ik hierboven al zei, wil ik niet te veel tijd besteden aan het uitleggen van iets dat niet mijn aandacht zou hebben getrokken en niet mijn hele leven zou hebben veranderd.

Ik heb urenlang onderzoek gedaan naar dit merk, met een schat aan informatie en positieve recensies. Ik heb de ingrediënten geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze geen jodium of zelfs lood bevatten (wat in de EU verboden is), maar sommige producten gebruiken het nog steeds, ik weet niet hoe eerlijk.

Ik zal niet liegen, ik kwam veel te weten voordat hij me overtuigde om ze te proberen. Maar ik was overtuigd door alle positieve recensies en de informatie over dit merk. Zeker wetende dat hij zo bekend is.

Terug naar het deel dat jullie waarschijnlijk allemaal verwachten. Ik kreeg de producten van Sereni Capelli en las dat ik na minimaal 2 weken resultaat ga merken, dus ben ik ze gaan gebruiken.

In slechts een paar weken merkte ik dat de witte draden direct geverfd leken te zijn, ik merkte niet dat er witte draad was.

Het voelde als magie, ik had niet gedacht dat zulke drastische resultaten bereikt konden worden. Wat echt geweldig was, was dat ik niet alleen weer een levendige kleur kreeg zoals in mijn jeugd, maar dat mijn haar in alle opzichten is verbeterd. Ik hoefde me niet eens zorgen te maken over roos. Door de producten dagelijks te gebruiken, merkte ik ook dat mijn haar zichtbaar dikker werd, mijn haar niet meer uitviel en een glans kreeg die filmwaardig is.

Al deze voordelen waren slechts een “bonus” naast het hoofdprobleem waar we een oplossing voor zoeken. Ik realiseerde me pas na alle verbeteringen hoeveel dingen belangrijk zijn om echt mooi haar te hebben.

Zodra ik de producten ontving, begon ik ze in mijn dagelijkse routine te introduceren. Na niet meer dan 2 weken merkte ik dat mijn haar eruitzag alsof ik het had vervangen door dat van 20 jaar geleden. De witte en grijze haren waren nu niet meer aanwezig en tot op de dag van vandaag heb ik er geen enkele gegroeid.

Natuurlijk is het op oudere leeftijd normaal dat je haar uitvalt en gaatjes heeft, maar ik heb ze nooit serieus behandeld. Maar nu realiseerde ik me, nadat deze producten mijn gaten hadden bedekt en mijn haar sterker maakten, wat een verandering het me bood.

Roos telt niet eens mee na deze weken. Mijn haar ziet er beter uit dan ooit en ik had het gevoel dat ik het van een advertentie had “gekocht” 🙂

Nu had mijn haar een levendige kleur en een bijzondere glans.

Natuurlijk zijn al deze voordelen slechts “bonussen” voor het dagelijkse gebruik van deze producten, waardoor ik me heb kunnen beperken tot slechts een paar producten voor perfect haar.

Na deze 3 weken werd ik aangevallen door bazen en collega’s, familie en buren.

Iedereen vroeg me wat ik had veranderd. Iedereen vertelde me dat ik sindsdien als herboren was, alsof ik in het middelpunt van de belangstelling stond.

Nu kijk ik in de spiegel en ik hou van wat ik zie. Ik hou van het leven dat ik nu heb en het spijt me heel erg dat ik zo lang heb gewacht om deze verandering aan te brengen.

Ik heb dit artikel geschreven in de hoop dat het mensen kan helpen die doormaken wat ik heb doorgemaakt.

Het is goed om te weten dat je niet alleen of alleen bent en zelfs als de dingen goed lijken, geven we ons soms gewoon over aan situaties en vergeten we helaas te leven. En meestal is het haar degene die de deuren en de harten van de wereld om ons heen opent of sluit.

Na al die weken van het gebruik van de producten, heb ik het gevoel dat ik mijn jeugd terug heb. Mijn persoon die ik 10 jaar geleden kende is terug. Ik heb eindelijk het gevoel dat niet iedereen me met zorg behandelt en ik hou van wat ik in de spiegel zie. We mogen niet in een ongemakkelijke situatie blijven zitten, alleen maar omdat het een natuurlijk proces is. Ik wilde dit artikel schrijven omdat ik de boodschap wil overbrengen dat iedereen een betere versie kan worden, en voor mij begon het allemaal met haar. Deze verandering heropende veel kansen voor mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *